Concert Sișu Tudor & Stres în Underground Pub, Iași – Lansare album “Symphonia”

Vineri, 25 noiembrie 2016, clubul Underground din Iași vă invită la concertul lui Sișu Tudor. Acesta își va lansa ultimul material discografic intitulat “Symphonia“. Alături de el se va afla Stres, D-Trone și DJ ABS la platane.

Stres este un rapper originar din Iași ce face parte din marea familie numităHaarp Cord. Este omniprezent în concertele unor artiști precum Sișu Tudor sau Cedry2k, fiind backing vocal de cele mai multe ori, dar de fiecare dată cântând și piese proprii. Albumul „Tot Răul Spre Bine” va fi cel de-al patrulea material discografic al artistului, Stres având la activ un EP intitulat „Blană” și trei albume intitulate „Cădere liberă” lansat în 2011 „Strigăt pentru libertate” lansat în 2013 și cel mai recent, “Tot Răul Spre Bine” lansat în 2016. Are la activ piese precum „Simte Haarp Cord„, „Blană” sau „Film de iubire„.

D-Trone este un artist originar din București, activ pe scena muzicală underground din 2010. Este afiliat cu artiști precum Robert Drg sau Sișu Tudor, fiind prezent de multe ori în majoritatea concertelor acestora. Și-a făcut simțită prezența pe ultimele 2 albume ale lui Sișu Tudor, “Uvertura” și “Symphonia“, ambele lansate în 2016. Dintre piese, putem reaminti “De parcă am fi stele” sau “Marș Militar“. Totodată, are și compoziții proprii, precum “De Suflet“, “Înăuntrul Minții” sau “Melodramatic“.

Sișu Tudor este fără doar și poate unul dintre cele mai prolifice nume din hip-hop-ul românesc, fiind unul cunoscut dinainte de anul 2000. Acesta, alături de Puya, a făcut parte din formația „La Familia”. Din cauza nenumăratelor probleme personale, acesta a fost absent un timp din piața muzicală, dar, de câțiva ani, a revenit, el făcând parte și din formația „Haarp Cord”. Are totodată o cariera solo impresionantă, lansând de-a lungul timpului șase albume solo, ultimele două fiind “Uvertura” și “Symphonia“, lansate în 2016. A rămas cunoscut pentru piese precum “HolyGuns“, “Rude Boy“, “Bagabonți în strada minunilor” sau “Am nevoie de răbdare“.

Evenimentul din clubul Underground va începe undeva după ora 22:00, intrarea fiind de 20 de lei. Pentru mai multe detalii sau eventualele modificări de program, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply