Concert Sișu Tudor în Underground Pub din Iași

Vineri, 3 iunie 2022, Underground Pub din Iași vă invită la concertul lui Sișu Tudor. Artistul se întoarce în orașul Iași după mai bine de 3 ani, ultima dată făcându-și prezența în cadrul evenimentului „O Dată Pe Lună„. Atunci a fost prezent în componența trupei La Familia. Inițial, concertul din Underground Pub era programat în primăvara anului 2020, dar, din cauza pandemiei, acesta a fost anulat. Alături de Sișu Tudor, pe scenă se vor mai afla D-Trone și Tecko Starr la platane.

D-Trone este un artist originar din București, activ pe scena muzicală underground din 2010. Este afiliat cu artiști precum Robert Drg sau Sișu Tudor, fiind prezent de multe ori în majoritatea concertelor acestora. Și-a făcut simțită prezența inclusiv pe 2 albume semnate Sișu Tudor, mai exact pe „Uvertura” și „Symphonia„, ambele lansate în anul 2016. Dintre piese, putem reaminti „De parcă am fi stele” sau „Marș Militar„. Totodată, are și compoziții proprii, precum „De Suflet„, „Înăuntrul Minții” sau „Melodramatic„. Din punct de vedere al materialelor discografice produse, D-Trone are un mixtape intitulat „Introvert”, lansat în anul 2018. Acesta conține piese cu artiști precum Stres, același Sișu Tudor sau Samurai.

Sișu Tudor este fără doar și poate unul dintre cele mai prolifice nume din hip-hop-ul românesc, fiind unul cunoscut dinainte de anul 2000. Acesta, alături de Puya, a făcut parte din formația „La Familia”. Din cauza nenumăratelor probleme personale, acesta a fost absent un timp din piața muzicală, dar, de multi ani, a revenit, el făcând parte și din formația Haarp Cord. Are totodată o cariera solo impresionantă, lansând de-a lungul timpului opt albume solo, ultimul fiind „Băieți Mari”, lansat în anul 2021. A rămas cunoscut pentru piese precum „HolyGuns„, „Rude Boy„, „Bagabonți în strada minunilor”, „Am nevoie de răbdare„ sau, ceva mai recent, „Cârpe de firmă” sau „Vești proaste„.

Evenimentul din Underground Pub va începe undeva după ora 19:00. Biletele se găsesc în continuare în rețeaua IaBilet.ro pornind de la 30 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns