Concert „Sing To Me” în clubul Rocknrolla din Iași

Miercuri, 8 noiembrie 2023, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la concertul „Sing To Me”. Acesta este realizat de școala privată „ArtIS Mundi”, întregul eveniment avându-i ca interpreți pe cursanții acesteia. Alături de ei vor concerta și profesorii coordonatori Gabriela Matcovschi, Andreea Moroșanu și Torac Constantin, împreună cu trupa Infinity Oversight, înființată în cadrul acestei școli.

Conform descrierii oficiale a evenimentului, „interpreții vor cânta în formații live și vor contura un spectacol în care răsuna piesele lor preferate din repertoriul pop-rock. Proiectul a luat naștere din dorința de a performa, de a valorifica munca în echipă și de a cultiva libera exprimare abordând un repertoriu universal ales chiar de ei.

Dupa cum spune chiar descrierea de pe pagina ei oficială, activitatea școlii „Artis Mundi” a început în anul 2019 cu ajutorul fondatorului Gavriluți Andreea Teodora și posedă un parcurs vast. De-a lungul timpului, cursanții au avut parte de numeroase apariții în public, și au dobândit  premii importante în competițiile de profil. Personalul clubului este format din tineri absolvenți ai Universității Naționale e Arte George Enescu dar și al modulului phiso-pedagogic. Toți profesorii performează în specializarea proprie având de asemenea un palmares important dar și activitate scenică.

Evenimentul va incepe dupa ora 17:30. Intrarea va fi gratuită. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns