Concert Seven Hills – lansare EP „Gamechanger” în Underground Pub, Iași

Sâmbătă, 16 iulie 2016, clubul Underground din Iași vă invită la concertul trupei Seven Hills. Aceasta își va lansa primul material discografic din cariera, EP-ul „Gamechanger„. Pe aceiași scenă vor mai cânta trupele Till Lungs Collapse din București și Outstorm din Iași.

Seven Hills este o trupă de metalcore/groove metal din Iași, România, fondată în octombrie 2015, line-up-ul fiind compus din Dragoș la voce, Marin și Ciprian la chitări, Cătălin la bass și Andrei la tobe. Trupa a lansat single-ul de debut “Tragedy” pe 22 februarie, urmând ca debutul pe scenă să aibă loc cinci zile mai târziu în cadrul Rock’N’Iași „Winter Edition” 2016. Au fost opening act în aceiași seară cu trupa Bucovina, ce-și lansa albumul “Nestrămutat” în fața fanilor ieșeni. Au urmat concerte de club în Chișinău, Suceava și Iași. În luna mai trupa bifează și Rock’N’Iași „Open Air” 2016. EP-ul de debut va fi compus din cinci piese – „Constance”, bine-cunoscuta „Tragedy” (ediție re-release), „Old Stories (Brought Back To Life)” și „Masquerade”, la astea adăugându-se și o surpriză. În playlist-ul Seven Hills se regăsește și-un cover după Parkway Drive, mai exact la piesa „Idols and Anchors„.  În perioada următoare, trupa va avea câteva concerte în țară, cu scopul promovării materialului de debut. Pentru mai multe detalii și pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, accesati pagina lor de Facebook.

Outstorm este o trupă ieșeană de rock alternativ. Înființată în anul 2013, trupa și-a făcut debutul în clubul Pub S4 din Bacău, atunci când au cântat în deschiderea trupei GOD în aprilie 2014. De atunci au adunat o multitudine de concerte în orașe precum Suceava, Iași sau București, în deschiderea unor trupe precum E.M.I.L., Implant pentru Refuz, Trooper sau Firma. Are prezențe la festivaluri precum „Rock Stage Festival” (Galați), „Zilele Prieteniei Bergenbier” (Iași), Route68 Summerfest (Gurasada- Locul 2 pe Brand New stage), „Zilele Nordului” (Dărăbani) sau Rock Line Festival (Anina). De asemenea Outstorm câștigă locul 3 în concursul Rock Frate (București), la startul căruia s-au înscris 27 de trupe. Outstorm este caracterizată de compoziții proprii, ce îmbină riff-urile energice și bine puse la punct, cu elemente de power balad, solo-uri de chitară ce ies din tipare, un sound lucrat și o energie la care nimeni nu se așteaptă în aparițiile live. Au piese precum „We Are Hardcore„, „Let It Rain„, „Stay Away” sau ceva mai recent, „Străin„.

Till Lungs Collapse este o trupă bucureșteană formată în 2012, din pasiunea pentru muzică și dorința de a explora un stil mai puternic ancorat în melodic-hardcore. Numele trupei conturează un numitor comun al energiilor pieselor și a direcției artistice. După mai multe schimbări de componență, la finalul lui 2015 s-a ajuns la o formulă concretă, în care se regăsesc membri ex-Deadeye Dick, ex-Rock’n’Ghenă, Breathelast, ex-Nevergoinghome și Sinscape. Au la activ un material discografic în forma EP-ului „Desuetude” lansat în anul 2015. Au la activ piese precum „Heavy Eyes„, „Scavengers” sau „The Divide„.

Concertul din 16 iulie 2016 va începe undeva după ora 20:30. Prețul unui bilet va fi de 10 lei. Pe Facebook are loc un concurs de share-uri prin care puteți câștiga albume în format fizic sau invitații la acest concert. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

One thought on “Concert Seven Hills – lansare EP „Gamechanger” în Underground Pub, Iași

Lasă un răspuns