Concert Sagace & Nimeni Altu’ in Bacau

Sambata, 26 aprilie 2014, clubul The Stage din Bacau va invita la un concert rap alaturi de cunoscutii artisti Nimeni Altu’, Sagace si Andu Toader.
Acestia au inceput o colaborare de-un timp incoace, si-au facut si-un album, acest concert fiind unul de lansare al acestui album, intitulat „Pilde”.
Nimeni Altu’ este un artist destul de cunoscut in rap-ul romanesc. El si-a inceput cariera undeva prin anii ’90, atunci cand activa in trupa Ultima Faza alaturi de 1OARECARE. A mai avut colaborari de-atunci cu diversi artisti ai genului, cei mai cunoscuti fiind Paraziții. Conform sociopatrecords.ro , acesta are 8 materiale discografice la activ, ultimul fiind „Pilde”. Cele mai cunoscute piese ale acestuia sunt „Obisnuiam sa cred”, „Acorduri de chitara”, sau, cea mai cunoscuta piesa a acestuia, „Inca o poveste”.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=619mZoK6pF0]

Sa fiu sincer, despre Sagace nu stiu mare lucru. Pot spune ca am inceput recent sa aud de el. Nu e prima data cand acesta canta in Bacau. El a mai cantat in toamna anului 2013. Piese proprii acesta nu are (sau nu am descoperit eu inca),dar are niste colaborari de succes alaturi de artisti precum AFO sau Nimeni Altu’.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=q-DRoZqPuOI]

Andu Toader este invitatul special al acestui concert. El va impartasi „Pildele” intr-o maniera acustica, prin instrumentele pe care acesta le stapaneste: tobele.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=tweu6t-fF0Y]

Concertul va incepe undeva dupa orele 21:00. Intrarea va fi de 20 de lei.

Lasă un răspuns