Concert Saddayah & Blasted în Underground Pub, Buzău

Vineri, 14 Decembrie 2018, Underground Pub din Buzău vă invită la o seară de death metal alături de trupele ploieștene Saddayah și Blasted. Acest concert are ca scop promovarea primului material discografic lansat de trupa Saddayah intitulat „Apopheny Of Life„.

Trupa Saddayah s-a format la începutul anului 2014 în orașul Ploiești, debutul scenic având loc în toamna aceluiași an. Au urmat câtiva ani plini de concerte, cu evenimente în multe orașe din România, în care trupa a împărțit scena cu formații de top, atât din țară cât și din străinatate, dintre care putem aminti Infected Rain, SkeletonWitch, Diabolical, Axegressor, Cenotaph, Carnifliate, Syn Ze Sase Tri, Kistvaen sau Akral Necrosis. Anul 2017 a fost unul de referință, Saddayah ajungând în finala Wacken Metal Battle România de la Sibiu și ocupând locul al treilea. În anul 2018, Saddayah finalizează înregistrările albumului de debut, „Apopheny of Life„, înregistrat la I.V. Metal Foundry, coperta CD-ului fiind semnată de cunoscutul artist grafic, Costin Chioreanu. Albumul a fost lansat pe data de 7 septembrie 2018 de către Loud Rage Music și se află în continuare într-un turneu de promovare. Saddayah a susținut concerte de promovare a albumului în orașe precum Piatra Neamț, Ploiești, Iași sau Suceava. Până la ora actuală, trupa are piese precum „Carving in the Stone Flesh of God„, „Born in singularity” sau „Fire Above, Frost below„.

Blasted este o trupă de melodic death metal din Ploiești. A fost înființată în anul 2016, dar abia în anul 2017 a început să fie activă. Prima sa producție a fost un demo la piesa „Reborn„. Acesta a fost lansat pe 3 Aprilie 2017. Primele concerte le-a avut abia în anul 2018, dar au avut loc doar la nivelul orașului Ploiești, mai exact în Vintage Pub. A cântat în deschiderea unor trupe precum Saddayah, Dizident, Twist Of Fate sau Mental Disorder. Până la ora actuală, are piese precum „Butterly Effect„, „Starsurge” sau „Rise„. Totuși, în playlist-ul trupei se pot regăsi și câteva cover-uri, precum „In League With Satan” de la Venom.

Evenimentul din Underground Pub din Buzău va începe undeva după ora 20:00, intrarea fiind de 15 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns