Concert Robin and The Backstabbers în Berăria Valhalla, Bacău

Sâmbătă, 8 aprilie 2017, Berăria Valhalla din Bacău vă invită la concertul trupei Robin and The Backstabbers. Trupa se întoarce în Bacău după aproape 1 an de la ultimul lor concert. La fel ca data trecută, va cânta în Berăria Valhalla din Bacău.

Robin and the Backstabbers este una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din România, la ora actuală. Trupa a devenit cunoscută publicului larg odată cu lansarea albumului „Bacovia Overdrive vol. 1„, un album ce conține piese cunoscute de-ale trupei precum „Spnzrtr„, „Vânătoarea Regală” sau „Soare cu dinți„. Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla și City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Cărturești și iTunes România). Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ” și „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa și-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi și festivaluri de tip open air.

Ultimul album al trupei, „Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel’sk” a devenit în scurt timp apreciat de public, piese precum „Scafandru”, „Imperatrix” sau „Minciună mai mare nu am” fiind aclamate de public la fiecare concert semnat Robin and the Backstabbers. În cei 7 ani de existență, trupa formată la inițiativa lui Andrei Robin Proca și-a trecut în palmares performanțe importante.

Evenimentul din Berăria Valhalla va începe undeva după ora 22:00, intrarea fiind de 30 de lei. Pentru rezervări sau mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns