Concert RoadkillSoda în clubul Rocknrolla din Iași

Sâmbătă, 18 iunie 2022, va avea loc concertul trupei RoadkillSoda. Este pentru a doua oară în acest an când va cânta în orașul Iași. Ultimul concert a fost pe 19 februarie 2022, atunci când și-a lansat single-ul “Loud & Proud“. Locația este aceiași, mai exact clubul Rocknrolla din Iași.

RoadkillSoda este fără doar și poate cea mai cunoscută trupă românească de stoner rock/metal. Înființată în 2011, trupa a devenit rapid cunoscută underground-ului românesc datorită faptului că a abordat de la bun început genul stoner/sludge metal, iar la momentul respectiv nu prea existau formații autohtone de acest gen. În cei 11 ani de activitate, trupa a lansat 6 materiale discografice: EP-ul „A fucked up trip gone bad” lansat în 2011, albumele de studio „Oven Sun„, lansat în 2013, respectiv „Yo No Hablo Inglese„, lansat în 2014, albumul acustic „Space Echo & Time„, lansat în anul 2016. Ultimele albume sunt „Mephobia”, lansat în 2017, respectiv „Sagrada”, album lansat în anul 2020. Este nelipsită de pe marile scene ale țării, în trecut făcându-și prezența pe scene precum Rockstadt Extreme Fest, SoundArt Festival sau Rocanotherworld. Este cunoscută pentru piese precum „Made of Stone”, „Wrong”, „Oven Sun” sau „Prometheus”.

Evenimentul din clubul Rocknrolla va începe undeva după ora 19:00. Biletele se găsesc de vânzare în avans chiar în incinta clubului la prețul de 30 de lei. În seara evenimentului, intrarea va fi de 40 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply