Concert RoadkillSoda în clubul Rocknrolla din Iași – Lansare single „Loud & Proud”

Sâmbătă, 19 februarie 2022, clubul Rocknrolla vă invită la concertul trupei RoadkillSoda. Trupa revine în Iași după aproape 4 luni, ultimul concert avându-l în cadrul festivalului Miss URF, fiind unul dintre capetele de afiș ale acelei ediții. Acest eveniment are ca scop lansarea celei mai noi producții intitulate „Loud And Proud„. Piesa a fost lansată oficial pe 14 decembrie 2021 și are parte în prezent de o serie de concerte special făcute pentru lansarea acesteia, clubul Rocknrolla fiind una dintre locațiile avizate.

Conform descrierii oficiale, „piesa „Loud & Proud” este un cocktail puternic care îți pune sângele în mișcare și există o mare probabilitate să începi să dai din picior pe ritm când îl asculți.„. Ea va face parte de pe un viitor album al trupei, ce urmează să fie lansat în cursul acestui an.

RoadkillSoda este fără doar și poate cea mai cunoscută trupă românească de stoner rock/metal. Înființată în 2011, trupa a devenit rapid cunoscută underground-ului românesc datorită faptului că a abordat de la bun început genul stoner/sludge metal, iar la momentul respectiv nu prea existau formații autohtone de acest gen. În cei 11 ani de activitate, trupa a lansat 6 materiale discografice: EP-ul „A fucked up trip gone bad” lansat în 2011, albumele de studio „Oven Sun„, lansat în 2013, respectiv „Yo No Hablo Inglese„, lansat în 2014, albumul acustic „Space Echo & Time„, lansat în anul 2016. Ultimele albume sunt „Mephobia”, lansat în 2017, respectiv „Sagrada”, album lansat în anul 2020. Este nelipsită de pe marile scene ale țării, în trecut făcându-și prezența pe scene precum Rockstadt Extreme Fest, SoundArt Festival sau Rocanotherworld. Este cunoscută pentru piese precum „Made of Stone”, „Wrong”, „Oven Sun” sau „Prometheus”.

Concertul din clubul Rocknrolla va începe după ora 18:00. Accesul se face cu respectarea tuturor reglementărilor în vigoare ce sunt legate de pandemie. Biletele sunt disponibile la bar sau la intrare în ziua evenimentului la prețul de 30 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns