Concert RoadkillSoda în club Rocknrolla, Iași – Lansare album „Sagrada”

Sâmbătă, 4 iulie 2020, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la un concert semnat RoadkillSoda. Trupa se întoarce în Iași după aproximativ 10 luni. Ultimul concert a avut loc tot în clubul Rocknrolla, pe 30 noiembrie 2019. Acel eveniment a avut ca scop lansarea piesei „Satan„. Concertul din 4 iulie implica inclusiv piesa respectiva într-un mod involuntar. Acel concert va avea ca scop lansarea albumului „Sagrada”, pe care se afla și acea piesă. Va fi al șaselea album semnat RoadkillSoda. Lansarea oficiala a acestuia a avut loc pe 29 mai 2020 în clubul Expirat din București.

Albumul ‘’Sagrada’’, conține 12 piese și a fost lansat exclusiv pe vinil și pe toate platformele online de streaming. A fost produs de către RoadkillSoda, masterizat de Niklas Källgren de la Truckfighters, iar de înregistrare și mix s-au ocupat Ștefan Marin de la ARTholic și VdV Music Studio. Conceptul și fotografiile de copertă au fost realizate de Valeriu Cătălineanu.

RoadkillSoda este fără doar și poate cea mai cunoscută trupă românească de stoner rock/metal. Înființată în 2011, trupa a devenit rapid cunoscută underground-ului românesc datorită faptului că a abordat de la bun început genul stoner/sludge metal, iar la momentul respectiv nu prea existau formații autohtone de acest gen. În cei 9 ani de activitate, trupa a lansat 6 materiale discografice: EP-ul „A fucked up trip gone bad” lansat în 2011, albumele de studio „Oven Sun„, lansat în 2013, respectiv „Yo No Hablo Inglese„, lansat în 2014, albumul acustic „Space Echo & Time„, lansat în anul 2016. Ultimele albume sunt „Mephobia”, lansat în 2017, respectiv „Sagrada”, album lansat în acest an. Este nelipsită de pe marile scene ale țării, în trecut făcându-și prezența pe scene precum Rockstadt Extreme Fest, SoundArt Festival sau Rocanotherworld. Este cunoscută pentru piese precum „Made of Stone”, „Wrong”, „Oven Sun” sau „Ties That Bind”.

Evenimentul din clubul Rocknrolla va începe după ora 20:00. Ora este fixă, concertul va începe la aceasta oră și se va termina până-n ora 22:00. Biletele sunt 20 de lei. Locurile sunt limitate, mesele sunt distanțate și de maxim 4 persoane. Singurul mod în care puteți să rezervați locuri este prin telefon. Aceste rezervări pot fi revendicate în seara evenimentului până la ora 19:30. Alte detalii despre normele de siguranță veți primi la momentul ajungerii la clubul RocknRolla. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns