Concert RoadKillSoda, Focuri si Third Eye in Pub S4 – Bacau

Cunoscutul local Pub S4 din Bacau, va invita vineri, 28 februarie 2014, la o seara de muzica buna alaturi de 3 formatii: Third Eye, Focuri si RoadKillSoda.

Third Eye este una dintre cele mai tinere formatii din muzica underground autohtona. Acestia vor face in luna martie un an de existenta, formatia fiind fondata in martie 2013. Pana acuma au un EP lansat in luna septembrie a anului trecut, intitulat „Layers of Downfall”. Momentan, lucreaza la primul lor album, care se va avea acelasi titlu ca si EP-ul lor. Cele mai cunoscute melodii ale lor sunt „Blind”, „Silence” si „Fuck”.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=0WnDNKoV1L0]

Despre Focuri stiu foarte putine lucruri. Dar totusi, ceea ce stiu este ca formatia este din orasul Roman (jud. Neamț), si aceasta abordeaza un gen de metal mai extrem. Cele mai cunoscute melodii ale formatiei sunt „Distant Path”, „Dice eyes” si „Hotel”.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Oc-t8lphoF0]

Despre RoadKillSoda pot spune ca a ajuns intr-un timp extrem de scurt una dintre formatiile mele preferate. Acestia se vor intoarce pentru a doua oara in orasul lui Bacovia, prima data fiind in toamna anului trecut, atunci cand am spus cateva „pareri la rece” despre acestia. Formatia abordeaza genul stoner metal, si are 2 albume lansate: „Oven Sun” si „A fucked up trip gone bad”. Cele mai cunoscute melodii ale lui RoadKillSoda sunt „Ties that bind”, „Oven sun”, sau „Can’t take control”.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=s_kU4tR5_-4]

Concertul va incepe undeva dupa orele 21:00, intrarea fiind libera la acest eveniment.

Lasă un răspuns