Concert Reverse The Moment & Bolters în clubul The Stone din Piatra Neamț

Vineri, 20 octombrie 2023, clubul The Stone din Piatra Neamț vă invită la concertul trupei Reverse The Moment. Formația se va afla pentru prima dată în acest oraș. În deschidere evenimentului va cânta Bolters, o tânără trupă metal nemțeană.

Reverse The Moment este o trupă românească de metalcore. A fost înființată în Oradea în anul 2016, dar concertele au început să apară abia în anul 2017. Și-a făcut prezența pe scenele locale din Oradea, dar și din țară, în orașe precum București, Cluj-Napoca, Sibiu sau Baia Mare. A cântat în cadrul unor festivaluri de profil precum Posada Rock sau Gugulan Rock Festival. A împărțit aceiași scenă cu formații precum Infected Rain, Dirty Shirt, Tenebres sau Days of Confusion. Are la activ 2 materiale discografice lansate. Primul a fost EP-ul “Empty Words”, apărut în anul 2021. A urmat apoi albumul “The Victim”, lansat în anul 2022. Este recunoscută pentru piese precum “What It Takes“, “Suffocating” sau, ceva mai recent, “Paresthesia“. Ultima menționată este cea mai recentă melodie a formației, neaflându-se pe vreun album de studio.

Bolters este una dintre cele mai recente apariții de pe scena metalului underground românesc. Primele producții au apărut în acest an. Prima piesă și, până-n prezent, singurul videoclip al trupei, a apărut pe 12 mai 2023. Acesta se numește “All lies” și se regăsește inclusiv pe primul material discografic semnat Bolters intitulat “Abator”. Albumul a apărut pe Apple Music pe 31 mai 2023. Din punct de vedere al versurilor, principalele teme lirice se învârt în jurul mizantropiei și a lucrurilor mai puțin plăcute ale vieții. Pe albumul lor de debut, există producții precum “Decompose“, “Lobotomy” sau “Small Group of misanthropyc people who deny the existence of human beings“. Din punct de vedere al evenimentelor live, toate au fost pe plan local până-n prezent.

Evenimentul din The Stone va începe undeva după ora 20:00. Biletele vor fi de 30 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply