Concert Redrum în clubul Rocknrolla din Iași – Tribut Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden & Nirvana

Joi, 26 octombrie 2023, clubul Rocknrolla din Iași, în colaborare cu Bandbook, vă invită la o seară de muzică tribut adus trupelor Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden și Nirvana. Formația invitată este Redrum, dedicată exclusiv concertelor tribut din muzica grunge. Acest eveniment face parte dintr-o serie de concerte ce se vor desfășura la nivel național. Ele vor începe din 24 octombrie, clubul Expirat din București fiind prima locație. Pe lângă Iași, vor mai urma orașele Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Arad sau Timișoara.

Redrum este prezentată ca nefiind o trupă tribut în adevăratul sens al cuvântului ci, mai degrabă, o adunătură de prieteni care se întâmplă să fie și muzicieni, care simt la fel și care, de prin 2007, se adună odată la ceva timp ca să aducă un tribut grunge-ului, ca muzică, atitudine și stare. Când zicem „grunge”, mintea ne zboară imediat în Seattle-ul anilor ’90, chitări electrice distorsionate răsunând în subsoluri, ploaie, plete și cămăși de flanel.

“Timpul trece, dar pasiunea pentru muzicile care ne-au inspirat rămâne aceeași. De data asta ne focusăm atenția pe The Big Four of Seattle: Alice In Chains, Soundgarden, Pearl Jam & Nirvana. Care-i treaba cu Turneul 4×4? V-ați prins, vor fi 16 piese, câte 4 din fiecare! We wanna bring the grunge vibe to your home town, and party like it’s 1993!

Componența actuală a formației îi are pe Alex Purje la voce, recunoscut pentru activitatea sa din Space Needle, pe Andrei Boțan la chitară, Sorin Moraru la bass, Șerban Onțanu la chitară și voce, respectiv Robert Moțoc, toboșarul trupei Pinholes. Cu excepția lui Alex Purje, cu toții au fost sau sunt membrii activi în formația Luna Amară.

Accesul în clubul Rocknrolla va începe undeva după ora 18:00. Biletele pentru toate concertele din acest turneu se găsesc pe rețeaua IaBilet.ro. Pentru cel din clubul Rocknrolla, prețul este de 40 de lei, respectiv 30 de lei pentru elevi și studenți. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns