Concerte Rares Totu’s Midnight Sun & Aminda în zona Moldovei

În perioada 16-18 septembrie 2022, Rareș Totu’s Midnight Sun, alături de Aminda Nomade, vor susține concerte în zona regională a Moldovei. Orașele avizate sunt Iași, Fălticeni, respectiv Suceava.

Midnight Sun s-a înființat în 2008 sub numele de Rareș Totu Blues X-perience, având ca membri pe Rareș Totu, Cosmin Fărcaș, Paul Baciu, Hanes Radu și Irina Creangă. Au avut numeroase apariții la televiziune și au participat la majoritatea festivalurilor de blues și jazz autohtone, dintre care amintim doar Sighișoara Blues Fest, Suceava Blues Confusion, Brezoi Open Air, Cluj Blues Fest, Clover Fest, Ploiești Jazz Festival, Miercurea Ciuc Jazz, Freedom Blues Festival Tg. Mureș, Peninsula, dar și la festivaluri din Bulgaria, Ungaria sau Austria. În 2019 alături de solista clujeană Aminda Nomade au reprezentat România la European Blues Challenge în Insulele Azore, clasându-se pe locul 4 între 28 de formații de clasă din toată Europa.

Rareș Totu este singurul chitarist român care a câștigat titlul de chitaristul anului în două țări diferite, România (1987) și Ungaria (1992). A fost component sau colaborator al grupurilor Compact, Semnal M, Rodion GA, Progresiv TM. A înființat grupul Trans Express cu care a apărut pe 3 albume în Ungaria și Austria. A colaborat cu artiști de renume din țară și din Ungaria, Germania, Austria și USA și a cântat în deschiderea mai multor trupe importante dintre care amintim Deep Purple, Uriah Heep, Iron Maiden, Winger, Animals.

Evenimentele din acest weekend vor avea loc în felul următor:

Intrarea se va face pe baza unei donații către artiști de 40 de lei. Același lucru se aplică pentru toate evenimentele, cu excepția celui din Fălticeni.

Lasă un răspuns