Concert Provincialii în Berăria Valhalla, Bacău

Sâmbătă, 10 decembrie 2016, Berăria Valhalla din Bacău vă invită la concertul trupei Provincialii. Aceasta se întoarce în Bacău pentru a promova cel mai nou single intitulat „Hei lume!„.

Provincialii este o trupă pop-rock din orașul Focșani. Înființată în 2001, trupa a început cu o serie de evenimente în București și un contract la hotel Marriott în urma căruia trupa este nevoită să adopte formula clasică de cinci instrumentiști. Astfel, în sprijinul acestui proiect s-au alăturat muzicieni de valoare precum Marcu Emil (Masca) la bas și Matei Stanciu la tobe. În 2003 trupa scoate primul album intitulat „Un minut„, produs de Intercont Music, având ca single melodiile „Adună-mă în brațe” și „Un minut„, piese care au beneficiat ulterior și de videoclipuri. În 2004 Provincialii participă alături de M-onik la selecția finală a Eurovision cu melodia „Promise me„. În același an s-a realizat și varianta în limba română, „Sărutul nopților de Rai” în duet cu Andra urmată de un videoclip filmat în teatrul municipal din Focșani. În același an, solistul participă cu melodia „Nu-mi pierd speranța” a lui Laurențiu Duță la festivalul Mamaia, secțiunea „creație” unde obține locul doi. În 2005 trupa participă la festivalul Mamaia la secțiunea „interpretare” cu melodia „Oameni” a lui Marius Țeicu unde câștigă locul întâi și trofeul Mamaia 2005. În același an apare albumul „Noaptea pe covor” ce conține single-ul cu același nume și piesa „Sărutul nopților de Rai„. În 2006, participă din nou la festivalul Mamaia, secțiunea „creație” cu melodia lui Ionel Tudor „Aproape de cer” unde obține locul întâi. În 2007 participa la Eurovision cu melodia „Time” compusă de Eduard Carcota, poziționându-se pe locul doi. Piesa va beneficia și de un videoclip pentru versiunea în limba română. În perioada următoare Provinciaii intră în studio unde compun și înregistrează zece piese noi, album needitat încă. În 2008, trupa participă alături de Paula Seling la Eurovision cu melodia „Seven Days” a lui Edi Carcota. În ultimii ani, trupa a avut concerte în mare parte in zona Moldovei. Pe plan muzical, a lansat recent piesa „Hei lume!„, care este însoțită și de-un videoclip.

Evenimentul din Berăria Valhalla va începe undeva după ora 22:00, intrarea fiind de 40 de lei, în limita locurilor disponibile. Pentru mai multe detalii sau eventualele modificări de program, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns