Concert Pinholes & Nava Mamă în Underground Pub, Iași

Vineri, 24 iunie 2016, clubul Underground din Iași vă invită la concertul trupelor Pinholes și Nava Mamă. Nu este primul concert de acest gen din Iași, la sfârșitul anului 2014 ambele trupe susținând un concert tot în clubul Underground.

Nava Mamă este un proiect muzical format din membrii trupelor clujene Fluturi Pe AsfaltAlternativ Quartet și Quantum Drive. Aceștia au luat naștere în martie 2013, iar primul concert al acestora a fost format din piese formate predominant din improvizații cântate în limba română, membrii trupei regăsindu-se cel mai bine în ea. Au la activ un album intitulat sugetiv „Nava Mamă„, lansat în anul 2015. Au piese precum “Ne așteaptă“, “Ca Pământul”, „Mintea îmi pleacă” sau “Trei“.

Pinholes este o trupă de alternative – indie în plină ascensiune în ultimii ani. Trupa și-a făcut prezența în cele mai recunoscute cluburi de profil din țară în cei 3 ani de activitate. Au la activ două albume de studio, „Zmei” lansat în 2013 și „Era Pietrelor Neșlefuite” lansat în anul 2015. Au fost prezenți și la Radio Guerrilla la emisiunea “GuerriLive Radio Session“, iar melodii precum “Poza“, “Dialog” sau “Amândoi de o culoare” încă se mai aud pe frecvențele acestuia.

Concertul trupelor din clubul Underground va începe undeva după ora 21:00. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns