Concert Pinholes în Berăria Valhalla, Bacău

Sâmbătă, 17 iulie 2021, Berăria Valhalla din Bacău vă invită la concertul trupei Pinholes. Trupa se întoarce în acest oraș după 6 ani, ultimul concert avându-l pe 27 martie 2015. Evenimentul este realizat în colaborare cu Pepiniera și Overground Music, care, au mai colaborat în trecut cu Berăria Valhalla.

Pinholes este una dintre cele mai recunoscute trupe rock din muzica underground autohtonă. Genul muzical abordat de trupa are influențe puternice din post/art-rock, shoegaze sau post-punk. Are la activ trei albume de tip full-lenght:  „Zmei” lansat în 2013, „Era Pietrelor Neșlefuite” lansat în anul 2015. Ultimul album integral este „Dorumetru” și a fost lansat în anul 2019. În cei 10 ani de activitate, și-a făcut prezența pe cele mai importante scene rock și metal ale țării, precum Rockstadt Extreme Fest, Bucovina Rock Castle sau Rocanotherworld. A lansat inclusiv un album de tip split alături de trupa clujeană Nava Mamă, acesta fiind lansat în 2017 și intitulat „Sputnik”. Este recunoscută pentru piese precum „Poza„, „Porcul Spinos„, „Avem Un Loc„, „4 Ore” sau „Scriu, rescriu și tremur„.

Evenimentul din Berăria Valhalla va începe undeva după ora 19:00. Intrarea este gratuită. Totuși, se poate oferi o suma de 10 lei pentru susținerea artiștilor. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns