Concert Partizan în Underground Pub din Iași

Vineri, 19 ianuarie 2024, Underground Pub vă invită la concertul trupei Partizan. Aceasta se întoarce în Iași după aproape 3 luni, ultima prezență având loc pe 28 octombrie 2023 în Berarium Tankeria Ursus. Acest concert va reprezenta și primul eveniment live din Underground Pub din acest an.

Partizan este o formație rock românească fondată prin anul 2001, mare parte din membrii făcând parte în trecut din trupa Timpuri Noi. De altfel, este recunoscută ca „o altă înfățișare a formației Timpuri Noi”, majoritatea pieselor fiind din repertoriul acelei trupe. Se pot auzi în concerte piese precum “Mistrețul“, “Malu’ Valu’ ” sau “Becule“, consacrate în trecut de Timpuri Noi. Partizan s-a destrămat în 2004 când Adrian „Artan” Pleșca, solistul principal al trupei, a decis să reformeze vechea sa formație, Timpuri Noi. În 2011, după șapte ani, Artan a părăsit Timpuri noi și a reînființat formația Partizan. Până în prezent, are 2 albume de studio lansate, un maxi single, iar ultimul material este un EP produs pe vinil în ediție limitată. Acesta se numește „Timpuri Noi” și a fost lansat în anul 2019 și conține piesele „Pompierii„, „Nu E Loc” sau „Albele Furtuni„. Partizan este recunoscută pentru piese precum “Fata mea“, “Drumul spre lumină”, „Banii” sau “Dușmania“.

Accesul în Underground Pub va începe undeva după ora 19:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 89 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns