Concert Partizan în Berarium Tankeria Ursus din Iași

Sâmbătă, 28 octombrie 2023, Berarium Tankeria Ursus din Iași vă invită la concertul celor din Partizan. Trupa se întoarce în Iași după aproape 1 an, ultimul eveniment având loc pe 25 noiembrie 2022. La momentul respectiv a cântat în Underground Pub.

Partizan este o formație rock românească fondată prin anul 2001, mare parte din membrii făcând parte în trecut din trupa Timpuri Noi. De altfel, este recunoscută ca „o altă înfățișare a formației Timpuri Noi”, majoritatea pieselor fiind din repertoriul acelei trupe. Se pot auzi în concerte piese precum “Mistrețul“, “Malu’ Valu’ ” sau “Becule“, consacrate în trecut de Timpuri Noi. Partizan s-a destrămat în 2004 când Adrian „Artan” Pleșca, solistul principal al trupei, a decis să reformeze vechea sa formație, Timpuri Noi. În 2011, după șapte ani, Artan a părăsit Timpuri noi și a reînființat formația Partizan. Până în prezent, are 2 albume de studio lansate, un maxi single, iar ultimul material este un EP produs pe vinil în ediție limitată. Acesta se numește „Timpuri Noi” și a fost lansat în anul 2019 și conține piesele „Pompierii„, „Nu E Loc” sau „Albele Furtuni„. Partizan este recunoscută pentru piese precum “Fata mea“, “Drumul spre lumină”, „Banii” sau “Dușmania“.

Evenimentul va începe undeva după ora 21:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 85 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply