Concert Paraziții în Skin Club din Iași

Vineri, 15 decembrie 2023, Skin Club, în colaborare cu EnJoy Events, vă invită la concertul trupei Paraziții. Aceasta se întoarce pentru a doua oară în orașul Iași în acest an. Evenimentul anterior a avut loc pe 27 mai 2023 la Tiki Beach.

Paraziții este una dintre cele mai vechi și notorii trupe de rap/hip-hop din România. Aceasta a fost înființată în anul 1994 de către Cheloo și Dinte, cel din urmă părăsind formația la scurtă vreme. Ulterior, s-au alăturat Ombladon și Freakadadisk, formula rămânând neschimbată până-n prezent. Este totodată și una dintre cele mai controversate prezențe din istoria muzicii românești, în primii ani de cariera fiind într-un conflict permanent cu cei de la Consiliul Național Al Audiovizualului (CNA) din cauza mesajelor explicite. Multe dintre videoclipurile și piesele trupei au fost sancționate sau interzise de către CNA. Totodată, Paraziții a lansat în 2004 piesa „Jos Cenzura„, devenind una dintre cele mai emblematice piese din istoria rap-ului românesc, nu doar a trupei, devenind inclusiv un slogan des asociat cu diverse campanii. În cei aproape 30 de ani de carieră, a lansat 13 albume integrale de studio, și-a făcut prezența pe cele mai importante scene muzicale autohtone și a concertat în majoritatea orașelor mari din România. Este recunoscută pentru piese precum „Poliția trece„, „Din colțul Blocului„, „Toate-s la fel„, „Arde” sau „Ce n-avem acasă”.

Evenimentul din Skin Club va începe undeva după ora 23:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 85 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns