Concert Overload în clubul Rocknrolla din Iași

Vineri, 16 iunie 2023, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la concertul semnat Overload. Este primul eveniment din acest an pentru formația ieșeană. Scena din Rocknrolla nu este tocmai necunoscută pentru membrii trupei, ei susținând primul lor concert de altfel în aceiași locație în urmă cu un an.

Overload este o formație rock ieșeană. A fost înființată în anul 2022, având până-n prezent două evenimente live la activ. Primul a fost în clubul Rocknrolla din Iași pe 26 mai 2022, iar al doilea, o zi mai târziu, la Casa Luca din Rădăuți. Playlist-ul lor este format dintr-o selecție de hit-uri de la cele mai heavy la cele mai sensibile, inspirate sau preluate de la trupe precum Dio, Judas Priest, Green Day, Black Sabbath, Metallica, Rage Against The Machine sau Vița de Vie. Formația consideră că este „o combinație perfectă de genuri rock ale tuturor vremurilor.

Evenimentul din clubul Rocknrolla va începe undeva după ora 19:00. Intrarea este liberă. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

One thought on “Concert Overload în clubul Rocknrolla din Iași

Lasă un răspuns