Concert Overload în clubul Rocknrolla din Iași

Vineri, 7 iulie 2023, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la concertul trupei Overload. Va fi cel de-al doilea din ultima lună din aceiași locație, primul având loc pe 16 iunie 2023. Acest eveniment se intitulează sugestiv „Back to Rock’n’Rolla!”.

Overload este o formație ieșeană înființată în anul 2022, având până-n prezent trei evenimente live la activ. Primul a fost în clubul Rocknrolla din Iași pe 26 mai 2022, iar al doilea, o zi mai târziu, la Casa Luca din Rădăuți. În anul 2023, a susținut un concert în același club Rocknrolla din Iași, pe 16 iunie. Formația consideră că este „o combinație perfectă de genuri rock ale tuturor vremurilor.„ Stilistic vorbind, trupa se învârte în jurul genului hard rock, chiar heavy metal, date fiind cover-urile abordate. Nu are nicio compoziție proprie cântată live până-n prezent. Playlist-ul lor este format dintr-o selecție de hit-uri de la cele mai heavy la cele mai sensibile, inspirate sau preluate de la trupe de profil consacrate. Dintre acestea, se pot reaminti „Holy Diver” de la Dio, „Breaking The Law” de la Judas Priest, „Holiday” de la Green Day, „War Pigs” de la Black Sabbath, „The Unforgiven III” de la Metallica, „Bulls On Parade” de la Rage Against The Machine sau „Basul și cu toba mare” de la Vița de Vie.

Evenimentul din clubul Rocknrolla va începe undeva după ora 19:00. Intrarea va fi de 30 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

One thought on “Concert Overload în clubul Rocknrolla din Iași

Lasă un răspuns