Concert Onenightstand în 31 Motor’s Pub, Suceava

Sâmbătă, 10 iunie 2017, 31 Motor’s Pub din Suceava vă invită la concertul trupei sibiene Onenightstand. Acest concert face parte din turneul național „Dirty Secret Tour PT. 2„, început în aprilie 2017 în Sibiu, orașul lor natal. Este pentru prima dată când Onenightstand va susține un concert în orașul Suceava.

Onenightstand se autocaracterizează ca fiind o trupă de „high voltage rock’n’roll”. Acest lucru nu este departe de adevăr, rock’n’roll fiind genul de bază abordat de trupă, amplificat de cele mai multe ori de teme „romantice” din versurile pieselor compuse de membrii trupei; totodată sunt prezente și influențe de punk, sleaze sau glam metal. Toate piesele abordate au cel puțin o referință de dragoste, sau în cazul acesta, orice aluzie ce duce spre numele trupei. Conform prezentării lor oficiale, „trupa mizează pe apariţii live pline de energie în care solista Irina se ajută uneori de portavoce pentru a-şi transmite îndemnurile la dezmăţ.

Este o trupă înființată în anul 2012, majoritatea concertelor având loc zona Sibiului, orașul natal al trupei. Până la ora actuală, Onenightstand a susținut concerte în orașe precum Deva, Târgu Jiu, Petroșani sau Iași. Trupa este cunoscută pentru piese precum „Six Six Sex„, „Don’t Care„, „Miss you” sau, ceva mai recent, „Dirty Secret„. Onenightstand abordează și cover-uri în concertele lor, „Are you gonna be my girl” de la Jet fiind cea mai notabilă.

Concertul din 31 Motor’s Pub va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 10 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns