Concert Omul cu Sobolani si Subcarpati in Bacau – Pareri la rece

Concert Omul cu Sobolani si Subcarpati in Bacau

Sincer, habar n-am de unde sa incep. 
Seara a inceput cu concertul celor de la Subcarpati. Atmosfera era incinsa, si era multa lume, nu mai vazusem atat de multa lume de la Concertul celor de la Vita de Vie, care vorba aia, era gratis. Sincer sa fiu, n-am bagat deloc de seama ce melodii au cantat, pentru ca electro-folclorul cantat de cei de la Subcarpati m-a frapat de-a dreptul. Nu mai stiu cu ce melodie au inceput, sau cu ce piesa au terminat. 
Un alt lucru de remarcat, a fost celebrul Pogo. Au fost mai multe runde de Pogo decat la un concert sustinut de o formatie foarte brutala de metal. Nu conta ce erau, baieti sau fete, senzatia era de nepretuit. Am intrat si eu din greseala in Pogo, dar, am fost de neclintit, cu toate ca mi-am luat coate de la tot clubul.
Concertul celor de la Subcarpati s-a terminat undeva dupa ora 23:30, iar vreo 10 minute mai tarziu, au urcat cei de la Omul cu Sobolani (OCS). Jumatate de club, s-a golit intre timp.
Sincer, nici la astia nu am retinut cu ce melodie au inceput.
La o melodie, OCS au cantat in duet cu vocalul celor de la Subcarpati, Bean. Nu mai stiu ce melodie era, dar stiu sigura ca versurile spuse de Bean nu se potriveau deloc cu melodia. Ce conteaza, a fost dement momentul, la fel ca toata seara dealtfel. 
Au cantat melodii precum „Copilul rebel”, „Maimuta internationala”, „Pseudofabula”, „Nu incercati asa ceva acasa”, si au incheiat sec, cu „Cine e de vina”. Tot clubul se astepta la un bis de zile mari, se asteptau sa auda melodii precum „Doua beri goale” sau „Razna”. Sincer, eu asteptam si „Oda (in Piata Romana)”, am si tipat de vreo 3 ori la vocalistul formatiei, Dan Amariei, dar, tot timpul radea.
Bis-ul nu a mai fost sa fie, toate sperantele s-au terminat atunci cand membrii formatiei au inceput sa-si stranga „smenozelile”(instrumentele, asa cum ar zice Mircea Badea). Am auzit un zvon, cum ca vocalul ar fi fost foarte „euforic”, si din cauza asta n-ar mai fi sustinut formatia Bis-ul. Tind sa cred ca acest zvon era real, pentru ca parea putin „ciupit” vocalul. Dar, petrecerea a continuat dupa ce s-a terminat concertul celor de la OCS. Am obosit literalmente „ca dracu'”, simt oboseala si acuma, in fiecare celula din fiinta mea. 
Si uite asa, se mai termina o seara dementa, incendiara (spuneti-i cum vreti), in The Stage. Sincer, nu stiu daca voi mai participa foarte curand la vreun concert, dar, daca va fi ceva interesant la unul dintre concertele ce vor mai fi, va asigur ca voi veti fii urmatorii dupa ce aflu eu. Hoinareala placuta in continuare!
P.S : Pozele, sper eu, vor aparea sub forma unui „later edit”.

One thought on “Concert Omul cu Sobolani si Subcarpati in Bacau – Pareri la rece

  1. Si eu am dat coate, si sunt TARE mandra de ele. :))
    Si, in sfarsit, mai bagi si tu pareri la rece. stim ca te-ai distrat.

    Daca-ti zic „bulangiu” sau „simpatic”, sigur stii de cine e scrisa chestia asta. 🙂

Lasă un răspuns