Concert Omul Cu Șobolani în Underground Pub, Iași

Sâmbătă, 24 noiembrie 2018, Underground Pub din Iași vă invită la concertul trupei Omul Cu Șobolani. Aceasta se întoarce în orașul Iași pentru a lansa noul single intitulat „Iepurele Ateu și Proasta Țestoasă„.

Omul cu Șobolani (cunoscută și sub acronimul de OCS) este una dintre cele mai vechi, apreciate și cunoscute trupe românești de rock alternativ. Înființată în anul 1997, trupa a ajuns cunoscută publicului larg odată cu lansarea primul lor album în 1999, intitulat „Razna„. Piesa ce dă titlul albumului a ajuns una dintre cele mai apreciate piese ale trupei în cei 21 de ani de activitate. Au urmat alte 6 albume până la finalul anului 2010 și piese precum „Odă (în Piața Romană)„, „Nu încerca așa ceva acasă„, „Cineva Să Ne…” sau „Ajutor„. În anul 2011 lansează albumul „Retro„, un album numai cu preluări din muzica românească. Trupa a adaptat piese precum „Pseudofabula” de la Roșu și Negru sau „Cea mai frumoasa zi” de la Alexandru Andrieș, adaptându-le zilelor noastre. În 2013, trupa lansează albumul „Marea Căutare„, unul extrem de apreciat de public, piese precum „Baloane de Săpun„, „Caută” sau „Visule” (o piesa realizată în colaborare cu Bean MC) devenind sinonime cu acesta. Trupa este activă în continuare pe scena muzicală românească, fiind prezenți la diferite festivaluri sau concerte, în continuare având un cuvânt greu de spus pentru rock-ul alternativ din România. Nu a lansat niciun material discografic nou de la albumul „Marea Căutare„, dar, cu ocazia aniversarii a 20 de ani de existență, a lansat un album intitulat „OCS 2.0„. Este unul de tip „best of”, ce cuprinde cele mai bune piese lansate în cei 20 de ani de existență. Totuși, trebuie menționat faptul că Omul Cu Șobolani a lansat și alte piese noi în tot acest interval de 5 ani, precum „Căprioara Acerbă„, „Oglinzi„, „Binili învinge„, sau „Vorbești în somn„.

Evenimentul din Underground Pub va începe undeva după ora 21:00. Biletele se găsesc în continuare pe platforma IaBilet.ro la prețul de 30 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

One thought on “Concert Omul Cu Șobolani în Underground Pub, Iași

Lasă un răspuns