Concert Omul Cu Șobolani în Underground Pub din Iași

Sâmbătă, 19 noiembrie 2022, Underground Pub din Iași vă invită la concertul trupei Omul Cu Șobolani. Aceasta se întoarce pentru a doua oară în Iași în acest an, primul concert având loc pe 13 august 2022 în pub-ul The Trumpets. Concertul din Underground Pub face parte din turneul „OCS 25 de ani”, un șir de evenimente ce-au avut loc pe parcursul întregului an în locații din toată țara și au ca scop aniversarea a 25 de ani de existență a trupei Omul Cu Șobolani.

Omul cu Șobolani (cunoscută și sub acronimul de OCS) este una dintre cele mai vechi, apreciate și cunoscute trupe românești de rock alternativ. Înființată în anul 1997, formația a ajuns cunoscută publicului larg odată cu lansarea primul album în 1999, intitulat „Razna„. Piesa ce dă titlul albumului a ajuns una dintre cele mai apreciate piese ale trupei în cei 25 de ani de activitate. Au urmat alte 6 materiale discografice până la finalul anului 2010 și piese precum „Odă (în Piața Romană)„, „Nu încerca așa ceva acasă„, „Cineva Să Ne…” sau „Ajutor„. În anul 2011, lansează albumul „Retro„, care conține numai cu preluări din muzica românească. OCS a adaptat piese precum „Pseudofabula” de la Roșu și Negru sau „Cea mai frumoasă zi” de la Alexandru Andrieș, adaptându-le zilelor noastre. În 2013, s-a lansat albumul „Marea Căutare„, unul extrem de apreciat de public, melodii precum „Baloane de Săpun„, „Caută” sau „Visule” (o piesa realizată în colaborare cu Bean MC) devenind sinonime cu aceasta. Este o prezență activă în continuare pe scena muzicală românească, participând la diferite festivaluri sau concerte, în continuare având un cuvânt greu de spus pentru rock-ul alternativ din România. Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de existență, a lansat un album intitulat „OCS 2.0„. Este unul de tip „best of”, ce cuprinde cele mai bune piese lansate în cei 20 de ani de existență. Ultimul material discografic al trupei a fost lansat în anul 2019 și se numește „Fabrica De Păpuși”. OCS va rămâne mereu asociată cu piese precum „Razna„, „2ouă Beri Goale„, „Copilul rebel„, „Cine e de vină” sau, ceva mai recent, „Ne mulțumim cu puțin„.

Accesul în Underground Pub va începe undeva după ora 19:30. Biletele se găsesc în continuare în rețeaua IaBilet.ro la prețul de 65 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

One thought on “Concert Omul Cu Șobolani în Underground Pub din Iași

Lasă un răspuns