Concert Omul Cu Șobolani în Underground Pub din Iași – Lansare single „Ai picioare prea lungi”

Vineri, 21 aprilie 2023, Underground Pub din Iași vă invită la concertul formației Omul Cu Șobolani. Ea se întoarce în Iași după 5 luni, ultimul eveniment al acesteia având loc pe 19 noiembrie 2022. Comparativ cu concertul anterior, acesta are ca scop promovarea celei mai recente producții a trupei intitulată „Ai picioare prea lungi„.

La 3 ani distanță de la lansarea ultimului album intitulat „Fabrica De Păpuși„, Omul Cu Șobolani revine cu o producție nouă intitulată „Ai picioare prea lungi„. Aceasta beneficiază inclusiv și de un videoclip oficial, care a fost lansat pe 2 martie 2023. Totodată, mai are parte și de un mic turneu de promovare, care a început pe data de 17 martie 2023, primul eveniment având loc în clubul Control din București. Sunt mai multe orașe avizate precum Brașov, Galați, Cluj-Napoca sau Iași.

Omul cu Șobolani (cunoscută și sub acronimul de OCS) este una dintre cele mai vechi, apreciate și cunoscute trupe românești de rock alternativ. Înființată în anul 1997, formația a ajuns cunoscută publicului larg odată cu lansarea primul album în 1999, intitulat „Razna„. Piesa ce dă titlul albumului a ajuns una dintre cele mai apreciate producții ale trupei în cei 26 de ani de activitate. Au urmat alte 6 materiale discografice până la finalul anului 2010 și piese precum „Odă (în Piața Romană)„, „Nu încerca așa ceva acasă„, „Cineva Să Ne…” sau „Ajutor„. În anul 2011, lansează albumul „Retro„, care conține numai preluări din muzica românească. OCS a adaptat piese precum „Pseudofabula” de la Roșu și Negru sau „Cea mai frumoasă zi” de la Alexandru Andrieș, aducându-le sunetul precum celor din zilele noastre. În 2013, s-a lansat albumul „Marea Căutare„, unul extrem de apreciat de public, melodii precum „Baloane de Săpun„, „Caută” sau „Visule” (o piesa realizată în colaborare cu Bean MC) devenind sinonime cu aceasta. Este o prezență activă în continuare pe scena muzicală românească, participând la diferite festivaluri sau concerte, în continuare având un cuvânt greu de spus pentru rock-ul alternativ din România. Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de existență, a lansat un album intitulat „OCS 2.0„. Este unul de tip „best of”, ce cuprinde cele mai bune piese lansate în cei 20 de ani de existență. Ultimul material discografic al trupei a fost lansat în anul 2019 și se numește „Fabrica De Păpuși”. OCS va rămâne mereu asociată cu piese precum „Razna„, „2ouă Beri Goale„, „Copilul rebel„, „Cine e de vină” sau, ceva mai recent, „Ne mulțumim cu puțin„.

Accesul în Underground Pub va începe undeva după ora 19:30. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua online IaBilet.ro la prețul de 79 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns