Concert Omul Cu Șobolani în Underground Club, Iași – Lansare album „Fabrica De Păpuși”

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, Underground Club din Iași vă invită la un concert semnat Omul Cu Șobolani. Trupa se întoarce în Iași după aproape un an, ultimul concert având loc pe 24 noiembrie 2018. Acest concert va avea ca scop lansarea albumului „Fabrica De Păpuși”. De altfel, concertul din Iași face parte dintr-un turneu special dedicat lansării acestui album.

„Fabrica De Păpuși” este al optulea material de studio aflat sub egida Omul Cu Șobolani (OCS) și marchează 22 de ani de activitate pentru trupa de rock alternativ. Acesta cuprinde piese deja lansate precum „Căprioara Acerbă„, „Oglinzi„, „Binili Învinge„, „Vorbești În Somn” sau „Iepurele Ateu și Proasta Ţestoasă„. Albumul se conturează ca fiind unul actual și energic, dar arată și o parte de reconectare la mesajul social din primii ani ai trupei. Lansarea oficiala a albumului a avut loc pe data de 18 octombrie 2019 în clubul Quantic din București.

Omul cu Șobolani (cunoscută și sub acronimul de OCS) este una dintre cele mai vechi, apreciate și cunoscute trupe românești de rock alternativ. Înființată în anul 1997, trupa a ajuns cunoscută publicului larg odată cu lansarea primul lor album în 1999, intitulat „Razna„. Piesa ce dă titlul albumului a ajuns una dintre cele mai apreciate piese ale trupei în cei 21 de ani de activitate. Au urmat alte 6 albume până la finalul anului 2010 și piese precum „Odă (în Piața Romană)„, „Nu încerca așa ceva acasă„, „Cineva Să Ne…” sau „Ajutor„. În anul 2011 lansează albumul „Retro„, un album numai cu preluări din muzica românească. Trupa a adaptat piese precum „Pseudofabula” de la Roșu și Negru sau „Cea mai frumoasa zi” de la Alexandru Andrieș, adaptându-le zilelor noastre. În 2013, trupa lansează albumul „Marea Căutare„, unul extrem de apreciat de public, piese precum „Baloane de Săpun„, „Caută” sau „Visule” (o piesa realizată în colaborare cu Bean MC) devenind sinonime cu acesta. Trupa este activă în continuare pe scena muzicală românească, fiind prezenți la diferite festivaluri sau concerte, în continuare având un cuvânt greu de spus pentru rock-ul alternativ din România. Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de existență, a lansat un album intitulat „OCS 2.0„. Este unul de tip „best of”, ce cuprinde cele mai bune piese lansate în cei 20 de ani de existență. Totuși, trebuie menționat faptul că Omul Cu Șobolani a lansat și alte piese noi în ultimii ani, precum „Căprioara Acerbă„, „Oglinzi„, „Binili învinge„, sau „Vorbești în somn„. Acestea  sunt disponibile pe albumul „Fabrica De Păpuși„, aflat într-un turneu de promovare la ora actuală.

Evenimentul din Underground Club va începe undeva după ora 21:00. Biletele se găsesc în continuarea pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 40 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns