Concert Omul Cu Șobolani & Flesh Rodeo & Inside în club Fabrica, București

Sâmbătă, 26 martie 2016, clubul Fabrica din București în colaborare cu Dark Side Nights, vă invită la concertele trupelor Omul Cu Șobolani, Flesh Rodeo și Inside.

Inside este o trupă ieșeană de rock alternativ înființată în anul 2013. Au avut concerte, majoritatea pe plan local sau în cadrul Rock’N’Iași. În cadrul ediției de Rock’N’Iași din anul 2015, aceștia și-au lansat primul album intitulat „Povești„. Are piese precum „Personal„, „Muza„, „You are ok” sau „O fi cerul„.

Flesh Rodeo este o trupă de rock alternativ din București. Înființată în anul 2010, trupa a lansat până la ora actuală două materiale discografice: albumul „Tellurium-128” în octombrie 2013 și EP-ul „End of Greatness” în octombrie 2015. Au împărțit scena de-a lungul timpului cu trupe precum H8, Niște Băieți, Naxatras, Illuminati sau Lost Society. Au piese precum „Tellurium-128„, „Blind Assasin” sau „End of Greatness„.

Omul cu Șobolani (cunoscută ca și OCS) este una dintre cele mai vechi, apreciate și cunoscute trupe românești de rock alternativ. Înființata în anul 1997, trupa a ajuns cunoscută publicului larg odată cu lansarea primul lor album în 1999, intitulat „Razna„. Piesa ce dă titlul albumului a ajuns una dintre cele mai apreciate piese ale trupei în cei 19 ani de activitate. Au urmat alte 6 albume până la finalul anului 2010 și piese precum „Odă (în Piața Romană)„, „Nu încerca așa ceva acasă„, „Cineva Să Ne…” sau „Ajutor„. În anul 2011 lansează albumul „Retro„, un album numai cu preluări din muzica românească. Trupa a adaptat piese precum „Pseudofabula” de la Roșu și Negru sau „Cea mai frumoasa zi” de la Alexandru Andrieș, adaptându-le zilelor noastre. În 2013, trupa lansează albumul „Marea Căutare„, un album extrem de apreciat de public, piese precum „Baloane de Săpun„, „Caută” sau „Visule” (o piesa realizată în colaborare cu Bean MC) devenind sinonime cu acest album. Trupa este activă în continuare pe scena muzicală românească, fiind prezenți la diferite festivaluri sau concerte. Recent, au lansat piesa „Căprioara Acerbă„, o piesă nouă ce nu se află pe niciun album al trupei.

Accesul în club se va face după ora 20:00, prețul biletului fiind de 40 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

3 thoughts on “Concert Omul Cu Șobolani & Flesh Rodeo & Inside în club Fabrica, București

Lasă un răspuns