Concert om la lună în Legend Pub, Iași – Lansare single „Marele Gutui”

Joi, 15 septembrie 2022, Legend Pub din Iași vă invită la concertul semnat om la lună. Trupa se întoarce în Iași după aproape 2 luni, ultimul concert având loc pe 29 iulie 2022 în Cafeneaua Gist. Evenimentul are ca scop lansarea ultimei producții intitulate „Marele Gutui„.

După o vară plină de concerte, în care trupa a lansat cel de-al treilea album, a susținut un turneu de promovare și a fost prezentă la numeroase festivaluri, om la lună revine cu un nou single însoțit de un videoclip.

Marele Gutui ne-a fost imn vara aceasta și ne-a legat și mai tare pe unii de alții. A fost strigătul nostru cu care am încheiat concertele și pe care oamenii l-au dus cu ei mai departe și este cântecul în care ne-am pus toată energia și toată bucuria noilor descoperiri din ultimii ani.” – Doru Pușcașu

om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite ale lui Doru. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese.

În 2020, în perioada de lockdown, trupa a compus EP-ul „Dans”, pe care l-a lansat în vara aceluiași an, pornind apoi în primul turneu din istoria sa, descoperind oameni și locuri noi și devenind în scurt timp foarte iubită pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții.

În 2021, om la lună a lansat primul album complet – În caz de om la lună, strigați „om la lună stânga/dreapta”, după caz – un disc extrem de apreciat de public și de criticii de specialitate, și a avut numeroase concerte și participări la festivalurile din țară.

La finalul lui 2021, membrii trupei au petrecut împreună două săptămâni complet izolați într-un sat de la poalele Munților Vrancei și au compus un nou material – „Echilibru”, pe care l-au lansat în iunie 2022. Acest album a adus o nouă direcție de explorat, una în care poezia și căldura mesajelor se îmbină cu elemente și sunete noi, păstrând sinceritatea și vulnerabilitatea cântecelor, dar adăugând noi valențe creațiilor trupei. Albumul a fost promovat printr-un turneu prin nouă orașe din România, dar și prin prezența la festivaluri importante, ca Electric Castle, Rocanotherworld, TIFF, CODRU Fest și Electric Nights.

om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil.

La patru ani de la înființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ/indie rock din România, cu numeroase concerte sold out și cu o comunitate de fani devotați în toată țara.

Accesul la eveniment va începe după ora 20:00, iar concertul în sine va începe după ora 21:30. Biletele se găsesc de vânzare în rețeaua Eventbook.ro la prețul de 80 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

One thought on “Concert om la lună în Legend Pub, Iași – Lansare single „Marele Gutui”

Lasă un răspuns