Concert OG Eastbull în Underground Pub din Iași

Vineri, 31 mai 2024, va avea loc concertul lui OG Eastbull. Acesta va cânta pentru prima dată în Underground Pub din Iași. Acest concert are ca scop lansarea celui mai nou album al artistului intitulat „Cel Mai Frumos Show„. Este un eveniment +18.

OG Eastbull este pseudonimul lui Alfred Hodor. Acesta este un rapper născut în Germania, crescut în Italia, dar cu origini românești, ambii lui părinți fiind români. Ca și stil muzical, piesele sale sunt din zona gangsta rap sau trap. A făcut parte din trupe precum BPR SQVAD sau Golani. Ca și artist solo, și-a făcut debutul cu piesa „Mamma„, apărută la finalul anului 2017. De altfel, primele sale producții solo au fost în limba italiană, cea mai populara fiind „Bella giornata„. Până în prezent, are 4 materiale discografice lansate. Primul a fost albumul de studio intitulat „La vita è bella„, lansat în 2018, urmat de EP-ul „Bella giornata„, apărut în anul 2019. Au urmat albumele „Foame și ambiție” în anul 2022, respectiv „Cel Mai Frumos Show„, aflat în turneu de promovare la ora actuală. Este recunoscut pentru piese precum „Mamma mi„, „Trening negru„, „Ballo del bloco” sau „Leoni„.

Accesul în Underground Pub va începe după ora 19:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 60 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns