Concert Odyssey în Beer Zone din Iași

Sâmbătă, 5 noiembrie 2022, barul Beer Zone din Iași aniversează 9 ani de existență. Ca să marcheze acest eveniment, va găzdui un concert al trupei Odyssey. Trupa se întoarce în Iași după 8 ani, ultimul concert avântu-l pe 5 aprilie 2014 la Teatrul FiX. Intrarea va fi liberă. Nu se vor face rezervări pentru acest eveniment, organizatorii anunțând că vor scoate inclusiv o parte din mobilierul barului afară dacă va fi nevoie și va fi un public numeros.

Odyssey este o trupă de folk rock din Suceava. Conform paginii OrașulSuceava.ro, grupul s-a format în 1996, la iniţiativa lui Cristian Rangu şi a lui Laurenţiu Paicu, cu ocazia participării la festivalul de muzică folk „Chitara de Argint” de la Reghin. Au urmat diverse festivaluri cu rezultate mai mult sau mai puțin importante, dar din care au învăţat cât s-a putut de mult. În cei 26 de ani de carieră, a lansat două albume de studio. Primul a fost „Piatra de Hotar” ce a apărut în 2007, iar al doilea a fost lansat în 2010 și se numește „Povestitorul”. Ambele albume au fost producții independente ale trupei, nefiind sub egida vreunei case de discuri. A susținut concerte în cele mai importante orașe ale țării precum București, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Timișoara și orașul lor natal, Suceava, unde și-a făcut prezența inclusiv în cadrul festivalului Bucovina Rock Castle, Este recunoscută pentru piese precum „Dacii liberi„, „Răsărit” sau „Rana„, cea din urmă având peste 1 milion de vizualizări pe YouTube în momentul actual.

Evenimentul se preconizează că va începe undeva după ora 20:30. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns