Concert Nouă Ani Lumină în Flying Circus, Cluj-Napoca

Vineri, 14 Decembrie 2018, clubul Flying Circus din Cluj-Napoca vă invită la concertul trupei ieșene Nouă Ani Lumină. Aceasta se întoarce în orașul Cluj-Napoca după 7 luni, ultimul lor concert având loc pe 24 Mai 2018 în Form Space. Atunci a cântat în aceiași seară cu trupele Pg.lost și Aswekeepsearching.

Nouă Ani Lumină este o trupă ce consideră că abordează genul muzical numit „cosmic rock”. Este o trupă de rock alternativ, cu multe influențe de post-rock, ambiental, progressive și shoegaze, înființată în orașul Iași la sfârșitul anului 2015. Are la activ concerte pe scene din orașele Iași, București sau Cluj, iar în vara anului 2015 a obținut locul întâi în cadrul festivalului Rockmotiva Fest Craiova. A participat în trecut la festivaluri precum Rocanotherworld, Rock’N’Iași sau Bucovina Rock Castle. Până la ora actuală are doar un album intitulat „Nouă Ani Lumină„, lansat pe 20 Martie 2017. Din vara anului 2018, trupa este formată doar din 2 membri, în playlist-ul trupei regăsindu-se în continuare piese mai vechi precum. „Să facem saltul”. Concertele trupei din ultima vreme conțin foarte multe piese noi precum „Laniakea” sau „Contact„.

Evenimentul din Flying Circus va începe undeva după ora 20:00, intrarea fiind de 20 de lei. Biletele sunt disponibile pe platforma online Eventbook.ro sau la intrare în club. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns