Concert Nouă Ani Lumină & Driftwood în Pub S4, Bacău

Sâmbătă, 9 aprilie 2016, clubul Pub S4 din Bacău vă invită la concertele trupelor Nouă Ani Lumină și Driftwood. Este primul concert al trupei Nouă Ani Lumina din orașul Bacău.

Driftwood este o trupă rock băcăuană înființată în anul 2013. Au la activ multe concerte, în trecut cântând la festivaluri precum Rock’N’Iași. Aceștia au câștigat concursul organizat în anul 2014 în cadrul weekend-ului alternativ de la Rock’N’Iași. Trupa și-a schimbat solista în anul 2015, aceștia participând cu aceasta la GBOB din clubul Underground din Iași din toamna aceluiași an și Rock’N’Iași „Winter Edition” din februarie 2016. Au piese precum „No chance„, „Runaway” sau „Cu ușile închise„.

Nouă Ani Lumină este o trupă ce consideră că abordează genul muzical numit „cosmic rock”. Este o trupă de rock alternativ, cu multe influențe de post-rock, ambiental, progressive și shoegaze, înființată în orașul Iași la sfârșitul anului 2015. Au la activ concerte pe scene din orașele Iași, București sau Cluj, iar în vara anului 2015 au obținut locul întâi în cadrul festivalului Rockmotiva Fest Craiova. Au la activ piese precum „Rută nocturnă„, „Să facem saltul„, „Lucrez la un vis” sau „Poză pe Marte„.

Concertul va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 15 lei. Limita în clubul Pub S4 este de 150 de persoane. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns