Concert Malpraxis & EvergreeD în The Gate Bar, Iași

Vineri, 30 Noiembrie 2018, barul The Gate din Iași vă invită la concertul trupelor Malpraxis și EvergreeD. Va fi primul concert din Iași al trupei Malpraxis din anul 2018. În schimb, EvergreeD se întoarce în Iași după 5 ani, ultimul lor concert având loc pe 20 Octombrie 2013, atunci când a cântat pe aceiași scenă cu trupele GOD, Valkyria sau Gothic.

Malpraxis este o trupă de brutal death metal înființată în Cluj-Napoca în anul 2009. Membrii trupei au experiențe muzicale vaste, fiind în trecut membrii ale unor trupe precum Negură Bunget, Sincarnate, Spiritual Ravishment sau Necrovile. A susținut concerte în orașe precum Timișoara, București sau orașul lor natal, Cluj-Napoca, în compania unor trupe precum Asphyx, Katalepsy, Virvum sau Beyond Creation. Are doar un EP lansat în anul 2011 intitulat „Forensickness” ce conține piese precum „Hell’s Disciple„, „Necrophagist” sau „Black Dahlia„. Alte piese cunoscute ale trupei sunt „Cold Blood Mutilation„, „Raped Corporal Remnants” sau „Medical Atrocities„.

EvergreeD este o trupă de death metal din Sibiu. Aceasta a fost înființată în anul 1998, iar până la ora actuală nu are niciun album de studio lansat. În schimb, are 5 demo-uri, ultimul fiind „The Worst Of„, lansat în anul 2012. A susținut concerte, în marea lor majoritate pe plan regional, în orașe precum Sibiu, Râmnicu Vâlcea sau Craiova, împărțind scena cu trupe precum E-an-na, Gothic, Dirty Shirt sau Dordeduh. Este recunoscută pentru piese precum „Volant Voland„, „The Wait” sau „Viral Hate Contamination„.

Evenimentul din barul The Gate va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 20 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns