Concert Magnetic în clubul Rocknrolla din Iași

Marți, 25 aprilie 2023, clubul Rocknrolla din Iași, în colaborare cu Northwest Hardcore Booking Branch, vă invită la concertul trupei Magnetic. Aceasta se întoarce în Iași pentru a treia oară după aproape 4 ani. Primele 2 concerte au avut în cadrul festivalului Rock’N’Iași, din anii 2018, respectiv 2019. Evenimentul face parte din cadrul turneului „Self Control Eastern Eu Tour”, ce are avizate locații din România, Ungaria și Bulgaria.

Magnetic este o trupă din Sofia, Bulgaria. S-a înființat în anul 2012, iar ca stil muzical a avut mereu la bază heavy metal-ul. Stilul a continuat să evolueze, ajungând în prezent la o combinație ce duce mai mult în zona metalului progresiv, chiar groove sau djent. Are până în prezent 2 EP-uri lansate, ultimul fiind „You Know My Name” din anul 2019. Și-a făcut prezența la festivaluri de profil, inclusiv pe teritoriul României, participând în trecut la două ediții de Rock’N’Iași, Flex Fest Open Air din Arad, respectiv concursul din cadrul festivalului Posada Rock. Până în prezent, este recunoscută pentru piese precum „Hyperbola„, „Back To My Soul„, „Darkness & Shadows” sau „Last Moment„.

Evenimentul din clubul Rocknrolla va începe undeva după ora 21:00. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *