Concert Luna Amară & White Walls & The Cursed Strain în Underground Pub, Iași

Vineri, 31 martie 2017, clubul Underground din Iași vă invită la concertul trupei Luna Amară. Aceasta se întoarce după 4 luni, ultimul lor concert având loc în noiembrie 2016, atunci când și-au lansat albumul „Aproape„. Trupa se află în turneul de lansare al DVD-ului „Live la Conti„, primul material de acest tip semnat Luna Amară. Printre locațiile avizate se regăsește și orașul Iași.

Filmat la sfârșitul anului 2013 în clădirea fostului Hotel Continental din Cluj, clădire-simbol a orașului, concertul reunește piese din toată cariera trupei și este o mărturie a energiei și a sentimentelor pe care Luna Amară reușesc să le dezlănțuie pe scenă, în fața publicului. În plus, pe lângă concertul integral (peste două ore de material), DVD-ul mai conține și un documentar despre istoria de 17 ani a formației, văzută atât prin ochii membrilor săi cât și prin cei ai altor oameni importanți pentru Luna Amară, inclusiv colegi muzicieni din alte formații.

Luna Amară este una dintre cele mai cunoscute trupe românești de rock alternativ. Înființată în 2000, în Cluj-Napoca, trupa a lansat de atunci 6 materiale discografice, ultimul fiind albumul „Aproape„, lansat în 2016. Este recunoscută pentru abordarea subiectelor sociale în piesele lor, cu aluzie la nivelul de trai sau la forțele de ordine prezente în România. Printre aceste piese putem aminti “Albastru“, “Folclor” sau “Loc Lipsă“. Totuși, are și melodii mai melancolice precum “Roșu Aprins“, “Oameni Noi“, “Ciudat” sau “Mara“.

White Walls este o trupă de progressive metal din orașul Constanța. Înființată în 2009, și-a făcut debutul scenic abia în 2010. Trupa a luat naștere, având la bază rămășițele formației Protest Urban, dar, din 25 aprilie 2009 este cunoscută sub numele de White Walls. S-a făcut remarcată cu lansarea albumului „Mad Man Circus” în toamna anului 2010. Acesta a fost lansat sub forma unui „free download”, fiind foarte apreciat la vremea respectivă de publicul underground românesc. Până la ora actuală, are doar două albume lansate, ultimul fiind „Escape Artist” lansat în anul 2013. A devenit o trupă recunoscută la nivel național, cântând în deschiderea unor trupe românești precum Luna Amară, Trooper, Kumm sau byron. A cântat totodată în deschiderea unor concerte semnate de artiști internaționali precum Deftones, Blind Guardian, East of The Wall sau The Ocean. Este cunoscută pentru piese precum „Death Follows Me„, „The Masquerade” sau „Dream Chaser„.

The Cursed Strain este o trupă de groove metal din Chișinău, Republica Moldova. Stilul trupei are influențe de death metal/deathcore. Este înființată în anul 2010, la momentul respectiv membrii trupei având 16-17 ani, din acest motiv aflându-se în imposibilitatea de a înregistra vreun material în totalitate. Primul album a apărut abia în 2014, sub forma EP-ului „Jail„. În anul 2016 a reușit să lanseze primul album de studio intitulat „Condemned To Decay„. În cei aproape 7 ani de activitate, a împărțit scena cu trupe precum Infected Rain, Jinjer sau Abnormyndeffect pe scene muzicale atât din Republica Moldova, cât și din România sau Ucraina. Are piese precum „Condemned To Decay„, „Jail” sau „Scorn„.

Evenimentul din clubul Underground va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 30 de lei. Pentru rezervări sau mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns