Concert Luna Amară & Nightmarion în Underground Pub din Iași

Joi, 5 mai 2022, Underground Pub din Iași vă invită la concertul trupei Luna Amară. Aceasta se întoarce în Iași după aproape un an, ultimul eveniment avându-l în cadrul festivalului Miss URF, unde a fost și unul dintre capetele de afiș ale acelei ediții. Nightmarion, în schimb, se întoarce în Iași după 2 ani, ultima concert având loc în martie 2020, când a cântat în deschidere la Coma, tot în Underground Pub. Acest eveniment face parte din turneul aniversar al albumului „Pietre În Alb”, care a aniversat 10 ani de la lansarea oficială. Orașul Iași e printre ultimele locații aflate în acest turneu aniversar.

Nightmarion este o trupă de rock alternativ cu influențe metal din Suceava. Înființată în anul 2014, trupa a început să fie cunoscută pe plan local, cântând în deschiderea unor trupe precum Bucovina sau Dirty Shirt. A cântat inclusiv în cadrul festivalului Bucovina Rock Castle, ultima sa prezență fiind în cadrul ediției din anul 2019. Un alt festival unde și-a făcut simțită prezența a fost „Zilele Nordului”, un festival unde a împărțit aceiași scenă cu trupe precum Șuie Paparude, Basska sau ROA.  Până la ora actuală, are doar un material dsicografic lansat. Acesta este de tip EP și se numește „Mediam Noctem”. Cuprinde piese precum „I’m Walking„, „Lângă mine” sau „Singur în noapte„, „Lumea Lor„, sau, ceva mai recent, „Ultima zi„. Cea mai noua producție a trupei se numește „Terapie” și a fost lansata pe 5 decembrie 2021. Este însoțită inclusiv de un videoclip oficial și a apărut inclusiv în cadrul emisiunii „Îmi place să LogOut cu Bogdan Șerban” de la Radio Guerrilla.

Luna Amară este una dintre cele mai cunoscute trupe românești de rock alternativ. Înființată în 2000, în Cluj-Napoca, trupa a lansat de atunci 7 materiale discografice, ultimul fiind albumul „Nord„, lansat în 2018. Este recunoscută pentru abordarea subiectelor sociale în piesele lor, cu aluzie la nivelul de trai sau la forțele de ordine prezente în România. A fost inclusiv dată jos de pe scenă datorită unor astfel de mesaje. Printre aceste piese putem aminti “Albastru“, “Folclor”, “Loc Lipsă“ sau „Focuri„. Totuși, are și melodii mai melancolice precum “Roșu Aprins“, “Oameni Noi“, “Ciudat” sau “Mara“.

Evenimentul din Underground Pub va începe undeva după ora 19:00. Biletele se găsesc în continuare în rețeaua IaBilet.ro la prețul de 60 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

2 thoughts on “Concert Luna Amară & Nightmarion în Underground Pub din Iași

Lasă un răspuns