Concert Luna Amară în 31 Motor’s Pub, Suceava – Lansare album „Aproape”

Vineri, 25 noiembrie 2016, 31 Motor’s Pub din Suceava vă invită la concertul trupei Luna Amară.  Aceasta își va lansa cel de-al cincelea album de studio, intitulat „Aproape„. În deschiderea evenimentului va cânta trupa ieșeană Nouă Ani Lumină.

Nouă Ani Lumină este o trupă ce consideră că abordează genul muzical numit „cosmic rock”. Este o trupă de rock alternativ, cu multe influențe de post-rock, ambiental, progressive și shoegaze, înființată în orașul Iași la sfârșitul anului 2015. Au la activ concerte pe scene din orașele Iași, București sau Cluj, iar în vara anului 2015 au obținut locul întâi în cadrul festivaluluiRockmotiva Fest Craiova. Au la activ piese precum „Rută nocturnă„, „Să facem saltul„, „Lucrez la un vis” sau „Poză pe Marte„.

Luna Amară este una dintre cele mai cunoscute trupe românești de rock alternativ. Înființați în 2000, în Cluj-Napoca, trupa a lansat de atunci 6 materiale discografice, ultimul fiind albumul „Aproape„, lansat în 2016. Sunt recunoscuți pentru abordarea subiectelor sociale în piesele lor, cu aluzie la nivelul de trai sau la forțele de ordine prezente în România. Printre aceste piese putem aminti “Albastru“, “Folclor” sau “Loc Lipsă“. Totuși, au și melodii mai melancolice precum “Roșu Aprins“, “Oameni Noi“, “Ciudat” sau “Mara“.

La cinci ani de la „Pietre în alb”, albumul care a marcat un apogeu de maturitate și complexitate în muzica Luna Amară, trupa clujeană revine cu un nou disc ieșit din orice tipare. „Aproape” este o colecție de șapte cântece într-un registru semi-acustic, păstrând amprenta lirică și muzicală a trupei dar ducând totul la un alt nivel. Dintre piesele acestui nou album, putem aminti „Doar noi doi„, „Lampioane” sau „Prieteni călători„.

Evenimentul va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 20 de lei. Pentru mai multe detalii sau eventualele modificări de program, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns