Concert Lost Domain în Underground The Pub, Iași

Vineri, 3 mai 2019, Underground The Pub din Iași vă invită la concertul trupei Lost Domain. Acest eveniment va avea loc cum egida celor de la Wacken: Metal Battle Romania.

Wacken Metal Battle România aniversează 10 ani de activitate în 2019, de la prima ediție a concursului desfășurată în țara noastră, printr-un turneu cu formația suedeză Lost Domain. Este o formație de metal progresiv din Stockholm, Suedia. Având-o ca solistă pe Cătălina Leonte (originară din Brașov, România), Lost Domain combină sound-ul heavy din perioada de debut a celor de la In Flames cu elemente din ”era Khan” a formației Kamelot, rezultatul fiind un melodic metal modern, unic. Are 2 materiale discografice lansate: un EP intitulat „Lost Domain” lansat în anul 2013, respectiv albumul de studio „…in the Waiting Room of Death”, lansat în anul 2018. Este recunoscută pentru piese precum „Rebellious Angel„, „Resistance Is Futile” sau „Silent Cry„.

Evenimentul din Underground The Pub va începe după ora 20:00. Biletele sunt disponibile în continuare în pre-sale pe rețeaua Kompostor.ro la prețul de 20 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns