Concert Lecks Inc în barul The Gate din Iași

Sâmbătă, 22 februarie 2020, barul The Gate din Iași, în colaborare cu Rock Tour Agency, vă invită la concertul Lecks Inc. Este pentru prima dată când trupa franceză va cânta în orașul Iași.

Lecks Inc este o trupă de industrial metal originară din Auriol, Franța. A fost înființată în anul 2009, lansând de atunci 4 materiale discografice. Ultimul se numește „E.G.O.” (Everybody Gets One) și a fost lansat în 2017. A susținut concerte live în cele mai importante țări europene. înafară de Franța, Lecks Inc a mai cântat în țări precum Elveția, Spania, Italia sau Belgia. Din punct de vedere muzical, membrii formației au fost puternic influențați de artiști și trupe precum Ozzy Osbourne, King Diamond, Alice Cooper, Rammstein, Nine Inch Nails sau Korn. Este recunoscută pentru piese precum „Of Men & Worms„, „K.K.K. In Your Head„, „Alienation” sau „Beautiful Day To Die„.

Evenimentul din barul The Gate va începe undeva după ora 22:00. Intrarea va fi de 10 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns