Concert lansare album TBA & Criza lui Marvin în club Underworld, București

Vineri, 9 septembrie 2016, clubul Underworld din București vă invită la concertul trupei TBA. Aceasta își va lansa primul album în forma EP-ului „Evenings„. În deschiderea evenimentului, va urca pe scenă trupa Criza lui Marvin.

Criza lui Marvin este o trupă ce are la baza genurile punk și grundge combinat cu multe elemente din genuri precum rock alternativ. Este o trupă tânără, concertele lor având loc în mare parte în București, orașul lor natal. Trupa este influențată de trupe precum Dead Kennedys, Alice In Chains sau Soundgarden, având la activ piese precum „Nu mai vreau la medicină„, „Balast” sau „I wanna be your dog„.

Trupa TBA este originară din București și a început să activeze la începutul anului 2015, lucrurile mișcându-se destul de repede, astfel având primul concert în luna februarie a aceluiași an. Ca în aproape orice trupă, nu au lipsit problemele legate de toboșar, astfel trupa schimbându-și componența la mai puțin de 3 luni de la primul concert. În vara anului 2015, TBA a plecat cu alte 2 trupe (Agora din România și Volstead Akt din Franța) într-un turneu de aproape o lună în România și Franța. Au urmat apoi concerte în deschiderea mai multor trupe active din scena punk și hardcore internațională cum ar fi Wank For Peace, Totorro, Despite Everything, Gnarwolves, Criminal Collection. TBA cântă o combinație neexactă de punk, melodic hardcore, pop punk și post rock.  EP-ul „Evenings” a fost înregistrat în aceeași sală de repetiții unde piesele au fost create și cântate pentru prima dată. Conține 6 piese, acestea abordând teme variate precum pasiunea, sinceritatea, singurătatea, orașul natal, anxietatea socială, prietenia și dificultatea de a putea face anumite lucruri în anumite locuri. Printre aceste piese putem aminti „Evenings„, „Bored” sau „Lost and found„.

Concertul din clubul Underworld va începe după ora 20:00, intrarea fiind liberă. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a acestui eveniment.

Lasă un răspuns