Concert Kempes în Berăria Valhalla, Bacău

Vineri, 15 decembrie 2017, Berăria Valhalla din Bacău vă invită la concertul trupei Kempes. Acesta se întoarce în Bacău după o perioada de mai bine de 3 ani. Ultimul concert al trupei a avut loc pe 14 noiembrie 2014, în clubul Pub S4, închis între timp.

Ovidiu Ioncu, recunoscut de mulți sub numele lui de scenă, „Kempes„, este una dintre cele mai recunoscute figuri din rock-ul românesc. Acesta a fost vocalul trupei Cargo, lansând 3 materiale discografice alături de aceasta. Acesta a fost plecat pentru o bună perioadă de timp înafara României, sistând orice activitate muzicală avută până în momentul respectiv. Anul 2012 marchează întoarcerea lui Kempes în România și formarea trupei Rezident Ex în același an, dar acesta părăsește trupa în anul 2013. De atunci, a luat naștere trupa Kempes, alături de instrumentiștii trupei Gothic. Până la ora actuală, trupa a lansat un material discografic în forma albumului „Regăsire„, lansat în anul 2015. Acest album conține piese precum „Motociclist”, „Loc pustiu”, „Efemer” sau „Regăsire„.

Evenimentul din Berăria Valhalla va începe undeva după ora 21:00. Biletele încă mai sunt disponibile în incinta berăriei la prețul de 40 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns