Concert Kazi Ploae & Omu Gnom în Underground Pub, Iași – Lansare album „KGB”

Vineri, 20 octombrie 2017, Underground Pub din Iași vă invită la concertul de lansare al albumului „KGB” semnat de Kazi Ploae și Omu Gnom. Acest eveniment este primul dintr-o serie de mai multe concerte din 9 orașe diferite programate până la ora actuală, ce au ca scop lansarea acestui album.

Kazi Ploae este unul dintre cei mai apreciați și controversați rapperi din România ultimilor ani. A debutat în 2007, în același an cu lansarea primului său album, „Gorgone„, considerat de mulți fani ca fiind un album ce a schimbat total imaginea rap-ului underground din România. Un an mai târziu, își lansează singurul videoclip oficial la piesa „Wake Up„, realizată în colaborare cu Bean MC. Anul 2009 marchează colaborarea cu trupa Specii, lansând împreună cu aceasta albumele „Amenințarea Maimuței” și „Imperiul Lianelor” în anul 2010. Totodată, este lansat al doilea album solo al artistului, „Hârtie De Împăturit Muntele” în iunie 2010. A urmat apoi în 2013, colaborarea cu Silent Strike, luând naștere albumul „Silent Regis„. Ultimul album, „Vise Triste„, a fost primit cu mare căldura de fani, piesa ce dă titlul albumului, „Vise Triste„, depășind un milion de vizualizări pe YouTube. Kazi Ploae va rămâne mereu cunoscut pentru piese precum „Diviziunea Tentei„, „Șoareci și Fantome„, „Prepuț” sau „Prea târziu, prea devreme„.

Omu Gnom este unul dintre cei mai cunoscuți MC din muzica underground românească. Acesta și-a făcut debutul la începutul anilor 2000 în trupa Raparta, de-a lungul timpului fiind membru fondator al proiectelor Ateliere De Creație și Măcel Mai Chill. În 2011 apare „Ai grijă să n-ai griji”, primul material solo al artistului, un album care s-a bucurat de mult succes devenind un clasic al underground-ului românesc. Până la ora actuală, Omu Gnom și-a facut apariția pe mai multe albume, precum  „Ateliere de creație”, „Ateliere de creație – Ore suplimentare”, sau ceva mai recent, „Hrană„, lansat în anul 2017 alături de DJ Undoo. Este recunoscut pentru piese precum „Metehne„, „Arta Cuvântului” sau „Limpede„.

Evenimentul din Underground Pub va începe undeva după ora 21:00. Bilete se mai pot găsi în avans în rețeaua Eventbook.ro la prețul de 20 de lei, sau 30 de lei la intrare în seara evenimentului. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

https://www.youtube.com/watch?v=KjSbL8tCePk

Lasă un răspuns