Concert Kazi Ploae în club Underground, Iași

Vineri, 10 martie 2017, clubul Underground din Iași vă invită la un concert rap alături de Kazi Ploae. Acesta revine pe scenă pentru prima dată în anul 2017 după aproape 4 luni. Ultimul său concert a avut loc pe 18 noiembrie 2016 în clubul Heavens Hell din Constanța.

Kazi Ploae este unul dintre cei mai apreciați și controversați rapperi din România ultimilor ani. A debutat în 2007, în același an cu lansarea primului său album, „Gorgone„, considerat de mulți fani ca fiind un album ce a schimbat total imaginea rap-ului underground din România. Un an mai târziu, își lansează singurul videoclip oficial la piesa „Wake Up„, realizată în colaborare cu Bean MC. Anul 2009 marchează colaborarea cu trupa Specii, lansând împreună cu aceasta albumele „Amenințarea Maimuței” și „Imperiul Lianelor” în anul 2010. Totodată, este lansat al doilea album solo al artistului, „Hârtie De Împăturit Muntele” în iunie 2010. A urmat apoi în 2013, colaborarea cu Silent Strike, luând naștere albumul „Silent Regis„. Ultimul album, „Vise Triste„, a fost primit cu mare căldura de fani, piesa ce dă titlul albumului, „Vise Triste„, depășind un milion de vizualizări pe YouTube. Kazi Ploae va rămâne mereu cunoscut pentru piese precum „Diviziunea Tentei„, „Șoareci și Fantome„, „Prepuț” sau „Prea târziu, prea devreme„.

Evenimentul din clubul Underground va începe undeva după ora 21:00. Biletele încă se mai pot găsi în avans la prețul de 25 de lei pe „Eventbook„, sau în seara evenimentului la prețul de 30 de lei. Pentru rezervări sau alte informații, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns