Concert Kazi Ploae în club Fabrica, București

Vineri, 22 Iunie 2018, clubul Fabrica din București vă invită la concertul lui Kazi Ploae. Alături de acesta se va afla DJ Coman plus alți invitați surpriză. În cadrul acestui eveniment va avea loc și o expoziție a lui Sebastian Andor intitulată „Human Face”.

Kazi Ploae este unul dintre cei mai apreciați și controversați rapperi din România ultimilor ani. A debutat în 2007, în același an cu lansarea primului său album, „Gorgone„, considerat de mulți fani ca fiind un album ce a schimbat total imaginea rap-ului underground din România. Un an mai târziu, își lansează singurul videoclip oficial la piesa „Wake Up„, realizată în colaborare cu Bean MC. Anul 2009 marchează colaborarea cu trupa Specii, lansând împreună cu aceasta albumele „Amenințarea Maimuței” și „Imperiul Lianelor” în anul 2010. Totodată, este lansat al doilea album solo al artistului, „Hârtie De Împăturit Muntele” în iunie 2010. A urmat apoi în 2013, colaborarea cu Silent Strike, luând naștere albumul „Silent Regis„. Ultimul album, „Vise Triste„, a fost primit cu mare căldura de fani, piesa ce dă titlul albumului, „Vise Triste„, depășind un milion de vizualizări pe YouTube. Kazi Ploae va rămâne mereu cunoscut pentru piese precum „Diviziunea Tentei„, „Șoareci și Fantome„, „Prepuț” sau „Prea târziu, prea devreme„.

Evenimentul va începe undeva după ora 21:00. Biletele se mai pot găsi pe rețeaua Eventbook.ro la prețul de 20 de lei. La intrare, biletul va fi 25 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns