Concert Jinxy Von D’Ers în Gramps The Pub, Iași

Sâmbătă, 20 aprilie 2019, Gramps The Pub din Iași vă invită la concertul trupei Jinxy Von D’Ers. Aceasta se întoarce în orașul Iași după aproape un an. Ultimul concert a avut loc în cadrul festivalului Afterhills, desfășurat în perioada 31 mai – 4 iunie 2018. Concertul din Gramps The Pub va fi cu ocazia promovării albumului “TØ”.

Jinxy Von D’Ers este una dintre cele mai energice prezențe din underground-ul autohton. Trupa s-a înființat în iulie 2016 în București. Stilul muzical abordat a fost de la bun început rock alternativ. Printre influențele muzicale ale membrilor trupei se regăsesc formații precum Foo Fighters, Jack White, The Smashing Pumpkins, Placebo sau Alice in Chains. În 2018 a câștigat premiul “Best Alternative Newcomer” la Metalhead Awards. Pe 10 decembrie 2018, a lansat prin intermediul Universal Music Romania primul album de studio, intitulat „TØ”, un material alternative rock cu influențe metal ce conține 9 piese, printre care single-uri ca „Glow”, „Away”, „Sugar Rush” sau ”Wait For It”. Acesta este înregistrat cu Iris Danciu la voce. Începând cu 1 februarie 2019, Ana-Maria Gheorghe s-a alăturat trupei, devenind solista permanentă Jinxy Von D’Ers. Până în prezent, formația a cântat în cadrul mai multor festivaluri importante din țară, printre care putem reaminti Electric Castle, Afterhills, Shine, Awake, Bucharest Green Sounds, dar și din afara țării precum Internationales Donaufest (Germania 2018) și Green Rock Fest (Bulgaria 2018).

Evenimentul din Gramps The Pub va începe dupa ora 21:00. Intrarea va fi de 20 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns