Concert Iris Nelu Dumitrescu în clubul Rocknrolla din Iași

Vineri, 3 iunie 2022, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la concertul semnat Iris Nelu Dumitrescu. Acesta va avea ca scop lansarea ultimului material discografic al trupei, intitulat „Zodiac”.

Conform descrierii oficiale,

„Albumul „ZODIAC” este portretul omului modern.

Este povestea unui om curajos care are puterea de a se adapta unei lumi noi și care poate funcționa într-un alt format.

Este un om înțelept care înțelege că Timpul este Trecător și care își îndeamnă aproapele să-și apere dreptul la fericire pentru că știe că Iubirea nu doare.

Este omul care își dorește să fie Vrăjitor, să poată transforma dorul în amor și este omul Cotidian, care ar vrea să aducă în dar Soarele și Luna sufletului său pereche. Războiul pe câmpul de luptă al vieții este câștigat de om cu Flori de plumb, iar dorința de a evolua îl face pe acesta să alerge fără pauză, ca un Ergomaniac, către culmile succesului, ignorând totodată tot ce este Superficial. Și pentru că speranța omului vine mereu de sus, semnele înscrise în Zodiac crează puntea invizibilă dintre om și Univers, fiind asemenea unui ghid la care omul apelează instinctiv atunci când simte nevoia de îndrumare și confirmare.”

Evenimentul din clubul Rocknrolla va începe undeva după ora 19:30. Biletele se găsesc la intrare la prețul de 60 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns