Concert Iris în Berăria Valhalla, Bacău – Turneul de promovare „Manifest”

Vineri, 23 Martie 2018, Berăria Valhalla din Bacău vă invită la concertul trupei Iris. Acest eveniment face parte din turneul de promovare al piesei „Manifest„, lansată în Noiembrie 2017. În acest weekend, turneul va ajunge la final, ultimele 2 locații fiind Berăria Valhalla din Bacău, respectiv Old Friends Pub din Onești.

Iris este fără doar și poate una dintre cele mai recunoscute nume ale scenei rock românești din toate timpurile. Cu o istorie ce acoperă mai bine de 40 de ani, Iris a captat atenția mai multor generații cu o discografie impresionantă ce cuprinde 29 de materiale și două concerte live, disponibile în format dvd. De-a lungul timpului, a trecut prin mai multe schimbări de componență, dar, mereu s-a revenit la o formulă prin care era prezent Cristi Minculescu la voce. Iris a fost, este și va rămâne recunoscută pentru piese precum „Trenul fără naș„, „Să nu crezi nimic„, „Baby„, „Somn bizar„, „Floare de iris„, „De vei pleca„, „Da, da, da eu știu” sau „Strada ta„. „Manifest” este cea mai recentă piesa lansată de trupă în formula ce-i include pe Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru „Boro” Borobeică. Conform unui comunicat oficial din partea trupei,

„Melodia pe care o lansăm este Manifestul fiecăruia dintre noi. Tocmai de aceea, ne dorim mult ca mesajul ei să motiveze cât mai multe suflete, pentru că, aşa cum şi noi ne-am regăsit în povestea acestei piese, cu siguranţă aşa se vor regăsi milioane de români care sunt “în linia întâi” și care, în ciuda tuturor greutăţilor de tot felul, reuşesc încă să vadă frumuseţea vieţii în lucrurile mărunte, de zi cu zi. ‘Manifest’ înseamnă un melanj copleşitor de clasic şi nou, un sound inedit pentru Iris şi o producţie îndrăzneaţă ce nu poartă „eticheta” copleşitoare a unui gen anume. ‘Manifest’ este un cântec actual, cu versuri autentice, încărcate de înţelesuri şi emoţii” .

Evenimentul din Berăria Valhalla va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 60 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns