Concert Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers în Pub S4, Bacău

Duminică, 28 februarie 2016, clubul Pub S4 din Bacău vă invită la un concert folk alături de Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers. Aceștia se întorc în Bacău pentru prima dată în anul 2016. Acest concert are ca scop lansarea ultimului lor material discografic intitulat „Casa inimii„.

Ioan Gyuri Pascu este una dintre cele mai recunoscute personalități culturale ale României. S-a făcut remarcat ca actor al trupei de comedie Divertis, dar înainte de toate, acesta a fost cântăreț. În perioada comunismului, a făcut parte din trupe precum Fundal și Trandafirii Negri, iar din 1992 a înființat trupa The Blue Workers. A lansat împreună cu aceștia EP-uri precum „Mașina cu jazzolină” și „Caseta pentru minte, inima și gură„. În concertele susținute de Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers, se pot regăsi piese precum „Mi-am luat colac„, „Ce liberi am fi!„, „Ține tu luna” sau „Go away from me, baby!„.

Concertul va începe undeva după ora 18:00, intrarea fiind de 30 de lei. Limita în clubul Pub S4 este de 150 de persoane. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns